Veelgestelde vragen

  

Wat kan ik verwachten op het “Zomerterras Varkenmarkt’

Iedere avond is er muziek, verzorgt door een DJ. Verschillende stijlen, waaronder Nederlandstalig, disco, soul, pop etc. Kijk op het programma welke stijl er is de betreffende avond. Daarnaast is er een stand waar je hele leuke verrassende gerechtjes kunt kopen, maar is er ook een cocktailbar. Het Zomerterras is dan sfeervol aangekleed, met extra sfeerverlichting, spiegelbollen ed om zodoende het vakantiegevoel vast te kunnen houden.
Het programma van het Zomerterras Varkenmarkt staat hier: https://www.feestweekvarkenmarkt.nl/programma/

Is het net zo’n groot feest als andere jaren?

Nee, helaas. Dit jaar is het veel minder groots en minder vol, ongeveer 1/3e ten opzichte van andere jaren. Maar het is wel echt een zomers terras. We doen ons best om het net zo gezellig en leuk te maken als andere jaren. Maar zorg dat je op tijd een ticket hebt, want we hebben minder plek dan voorgaande jaren.

Hoe hard staat de muziek?

De muziek staat harder dan achtergrondmuziek, maar je kunt nog steeds lekker met elkaar kletsen, maar ook dansen of loop jij voorop in de polonaise om er een feest van te maken?

Waarom is de opzet dit jaar anders dan we gewend zijn?

Kijk even op onze facebook-pagina en dan weet je alles waarom dit het geval is.

Kan ik ook eten op het Zomerterras?

Jazeker, er is een stand waar je hele leuke verrassende gerechtjes kunt kopen, die je dan aan tafel kunt opeten. Zelf meegebracht etenswaar of drinken, dat mag dan weer niet.

Moet ik zitten op het Zomerterras?

Er zijn statafels en tafels met stoelen waar je kunt zitten. Wil je echt zitten, kom dan vroeg. We kunnen geen tafels reserveren.

Moet ik een nieuw toegangsticket kopen voor het Zomerterras?

Ja, in overleg met de gemeente is afgesproken dat ook voor het Zomerterras tickets een voorwaarde is. We hebben de kosten zo laag mogelijk gehouden en daarom is een ticket slechts € 5,- per persoon per avond (excl servicekosten). En je krijgt er per ticket 1 consumptiebon erbij, voor die betreffende avond. De consumptiebon krijg je bij binnenkomst.

De eerder gekochte tickets voor de ‘Feestweek Varkenmarkt‘ worden automatisch teruggestort op dezelfde rekening waar ze ook vanaf betaald zijn. Mocht je het geld nog niet (volledig) terug hebben ontvangen, stuur dan een mail naar tickets@eventix.nl.

Is er ticketverkoop aan de deur?

Nee, kaartjes zijn alleen online te bestellen via www.feestweekvarkenmarkt.nl/tickets, zolang de voorraad strekt. 

Ik ben mijn ticket(s) kwijt! Hoe krijg ik mijn ticket(s) weer?

Ga dan naar: Ticket Support | Eventix. Je hebt dan de code nodig die op het betaalafschrift van je bank staat.

Wat is de minimumleeftijd voor het Zomerterras?

Wij hanteren geen minimumleeftijd. Het zomerterras is voor alle leeftijden toegankelijk. Maar voor iedereen -ook voor kinderen- dient een ticket te worden aangeschaft. Wel geven wij mee dat het Zomerterras een plek is waar alcohol wordt geschonken en dat wij NIX18 hanteren.

Als ik nou bij ’t Uyltje of ’t Gelagh binnen ben en de avond gaat beginnen, moet ik dan een ticket hebben?

Ja, dan vragen om je ticket. Heb je geen ticket, dan moeten we je helaas verzoeken om het Zomerterras te verlaten. Als er nog tickets zijn, dan kan je ook een ticket kopen tot 16.00u van de betreffende dag. Maar vol is vol.

Kan ik tussentijds het Zomerterras verlaten?

Dat kan. Maar niet zomaar, je moet je wel even melden bij het scanpersoneel bij het hek en zij kunnen je dan naar buiten laten. Je kan vragen om een polsbandje van die betreffende avond. Daarmee kom je het Zomerterras die avond dan weer terug op.

Bij veel festivals en evenementen kost een toiletbezoek geld. Bij jullie ook?

Wij hebben extra toiletten op het terrein die de gehele avond worden schoongehouden. Het goede nieuws is dat een toiletbezoek je niets kost.

Hoe laat begint het Zomerterras?

Op dinsdag tot en met zaterdag begint het Zomerterras om 20.00u. En op zondagmiddag begint het om 14.00u. Vanaf dat moment kan je alleen het Zomerterras op met een ticket.

Hoe laat is het Zomerterras afgelopen?

Op dinsdag tot en met donderdag stopt de muziek om 24.00u, en gaat de buitenbar dicht. We mogen dan nog wel vanuit ‘t Uyltje en ‘t Gelagh doorschenken tot 01.00u. Deze horecabedrijven mogen tot uiterlijk 03.00 uur open zijn, maar of dat gaat gebeuren is nog afwachten.

Op vrijdag stopt de muziek om 01.00u, en gaat de buitenbar dicht. We mogen dan nog wel vanuit ‘t Uyltje en ‘t Gelagh doorschenken tot 01.30u. Deze horecabedrijven mogen tot uiterlijk 04.00 uur open zijn, maar of dat gaat gebeuren is nog afwachten.

Op zaterdag stopt de muziek om 01.30u, en gaat de buitenbar dicht. We mogen dan niet meer vanuit ‘t Uyltje en ‘t Gelagh doorschenken. Deze horecabedrijven mogen wel tot uiterlijk 04.00 uur open zijn, maar of dat gaat gebeuren is nog afwachten.

Op zondag starten we om 14.00 uur en stopt alles om 18.58 uur.

Nadat de muziek is gestopt is een ticket niet meer nodig, maar we hebben het recht om niet meer mensen toe te laten als dat niet veilig lijkt.

Kan ik ook borrelhapjes of snacks kopen?

We verkopen voor ieder wat wils, laat je maar verrassen.

Wat nou als het regent?

Onze mogelijkheden om het weer te beïnvloeden zijn niet aanwezig. Maar neem dan een jas mee om toch droog te blijven.

Zijn munten van de Groenmarkt ook geldig op het Zomerterras Varkenmarkt?

Helaas, die zijn niet geldig. Consumpties dienen contant of via PIN te worden betaald.
Munten van voorgaande jaren zijn ook niet geldig voor het Zomerterras.

Wat kost 1 consumptie?

Bier en fris: 3.00. Andere consumpties hebben andere prijzen.

Is er net als andere jaren op zaterdag een kindermiddag?

Dit jaar is er op zaterdag een familiedag met de welbekende band One Two Trio. Deze is gratis (en zonder ticket) toegankelijk voor kinderen en ouders.

Is er net als andere jaren op woensdag een seniorenmiddag?

Jazeker! En ook dit jaar hebben we het Arkels Visserskoor weer bereid gevonden om voor onze senioren en begeleiders op te treden. Deze is gratis (en zonder ticket) toegankelijk iedereen, maar senioren en hun begeleiders eerst.

Mag ik een tas/rugzak meenemen?

Dat mag, maar er wordt wel gecontroleerd op tassen en inhoud. De beveiligers mogen op elk moment vragen de inhoud van uw tas te controleren.

Een fotograaf heeft tijdens het event een foto van mij genomen. Wat gebeurt hiermee?

Met het betreden van het terrein ga je akkoord met al het beeldmateriaal dat wordt gemaakt dat weekend. Alle foto’s en video’s die gemaakt zijn op het terrein mogen wij gebruiken. Heb je zelf bezwaar, geef dit dan direct aan bij de fotograaf.

Mag mijn huisdier mee?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan tijdens het Zomerterras.

FEESTWEEK

VARKENMARKT

Bestel hier je tickets:

 

Zomerterras Tickets

 

 

 

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem